DANSK MADRASHÅNDVÆRK GÅR NATURENS VEGNE

VÆRLØSE MADRASSNEDKERI LANCERER EN NATURMADRAS MED MULIGHED FOR INDIVIDUEL TILPASNING I STØRRELSE, FACON OG HÅRDHED

Naturens egne materialer, gamle danske håndværkstraditioner og unik mulighed for individuel tilpasning. Det er opskriften på en ny madras-serie “Værløse Natur” fra Værløse Madrassnedkeri.

– Der er stor efterspørgsel efter naturlige og miljørigtige produkter, og samtidig er hensynet til krop og sundhed en naturlig del af mange menneskers tankegang. Værløse Natur kombinerer disse ønsker i en fleksibel, sund og komfortabel naturmadras, siger distriktschef Jørgen Nielsen fra Værløse Madrassnedkeri, det tidligere VM Madrasser.

Værløse Natur er polstret med krølhår og ren uld, som sikrer en tør og veltempereret seng under alle forhold. Den fås som springmadras og elevationsmadras, begge med stålfjedre, samt som boxmadras. Rammerne er i træ og betrækket er i kraftigt jaquard hørstof. Der er udelukkende anvendt Øko-Tex certificerede stoffer.

Fleksibelt håndværk forlænger levetiden

Fleksibiliteten er et helt kapitel for sig. Faktisk er det muligt at designe sin helt individuelle Værløse Natur madras fra størrelse og facon til hårdhed og materialevalg. Det skyldes dels den unikke konstruktion med to madraskerner, der kan leveres i hårdhed efter ønske og behov. Og dels, at hele produktionen foregår helt fra bunden.

– Den enkelte madras er et selvstændigt stykke håndværk. Vi opererer naturligvis med nogle faste standardmål, men kan levere i størrelser, dimensioner og faconer helt efter ønske.

Nogle ønsker en hård madras i ryggen og en lidt blødere i fodenden, andre ønsker dobbeltmadrasser med forskellige polstring i hver side. Vi er en håndværksvirksomhed, der skræddersyer efter ønske, og med Værløse Natur kommer vi for alvor tilbage til rødderne, siger Jørgen Nielsen.

Den fleksible madraskerne kan vendes, og topmadrassens fyld kan tages ud og bankes efter behov. Desuden kan betrækket vaskes ved 30 grader. Alt dette er med til at give madrassen en længere levetid og gøre den mere hygiejnisk.

Det er også muligt at bestille en ny madraskerne, hvis kroppens behov ændrer sig med årene, f.eks. på grund af en skade i ryggen eller stort vægttab. På den måde kan man hele tiden sikre sig, at Værløse Natur passer til kroppen og den måde, man sover på.

– Det er vigtigt, at madrassen passer til den enkelte person, så man skal give sig god tid til at vælge. En dårlig madras giver et forkert tryk på muskler og nerver med det resultat, at man helt automatisk vender og drejer sig for ikke at blive øm i kroppen. Det virker forstyrrende på søvnen. Derfor kan man sagtens have tilbragt både syv og ni timer i sengen uden at føle sig frisk og udhvilet, når man står op, siger Jørgen Nielsen og understreger, at en god søvn – og dermed en god madras – er vigtig for både voksne og børn.

Værløse-logo-sort

Sociale medier