KOLLEKTIONEN

Værløse kollektionen er delt op i serierne Classic, Natur og Comfort. Derudover har vi en særlig serie med Elevations-senge. Find din foretrukne serie – og den individuelle madras, der giver dig den bedste søvn og hvile.

værløse-enkelt-seng

VÆRLØSE CLASSIC

Classic er en serie kvalitetsmadrasser, der er udviklet og opbygget på et fundament af godt håndværk og gode råvarer. Serien omfatter både boxmadrasser og springmadrasser – og det brede udvalg af polstringer sikrer, at der er den helt perfekte komfort for enhver krop. Alle vores råvarer er Øko-Tex certificeret fra vores leverandørers side.

Start jagten på din nye madras her – og fortsæt ude i butikken til du finder din helt personlige favoritmadras.

Senge-værløse

VÆRLØSE NATUR

Natur-serien er opbygget af naturens egne materialer, som er nænsomt behandlet i respekt for miljøet. Alle Natur-produkterne kombinerer vores håndværksmæssige erfaring med den nyeste viden om liggekomfort og den nyeste udvikling inden for opbygning af madrasfyld. Alle vores råvarer er Øko-Tex certificeret fra vores leverandørers side.

Natur-serien omfatter box-, spring- og elevationsmadrasser, der alle kan leveres i forskellige hårdheder. Start her og find din helt naturlige madras i butikken.

Ace-Bordaux-2-elevationsseng

VÆRLØSE COMFORT

Værløse Comfort er en serie madrasser opbygget udelukkende af skumprodukter. Et godt alternativ til den traditionelle fjedermadras.

Du kan vælge mellem koldskum, natur latex og den nyudviklede Super Comfort skum. Skumserien er opbygget som den traditionelle skummadras, boxmadras og continental løsning.

Alle vores råvarer er Øko-Tex 100 certificeret fra leverandørers side, da vi tænker både på miljøet og på dig, som skal ligge godt i mange år på din nye madras.

Natur-boks-seng-med-ny-top

VÆRLØSE LATEX

Værløse Latex er en serie madrasser udelukkende opbygget af naturlatex, der udvindes som naturgummi fra kautsjuk-træet. Et godt alternativ til den traditionelle fjedermadras.

Latex-serien er opbygget, så du foruden den traditionelle latexmadras kan vælge latex som boxmadras eller som continental-løsning.

Alle vores råvarer er Øko-Tex 100 certificeret fra vores leverandørers side, da vi tænker både på miljøet og på dig, som skal ligge godt i mange år på din nye madras.

ny-elevationssen-natur

VÆRLØSE ELEVATION

Værløse tilbyder to fleksible elevationsbunde med hhv. 28 Lameller og 42 lameller. Til begge modeller kan du vælge frit mellem vores brede sortiment af kvalitetsmadrasser i Classic, Natur og Comfort.
continental-seng

VÆRLØSE KONTINENTAL

Kontinentalsengen adskiller sig fra andre madrasser i selve opbygningen. Sengen er opbygget således, at den består af tre lag. Den nederste madras er en boksmadras og herefter er der en springmadras og endelig er der så topmadras øverst. Denne opbygning i flere lag sikrer en meget høj og flot seng med en ekstra ligge komfort.

Vores kontinentalsenge fås i typerne SILVER, GOLD, RUBIN og DIAMOND og i mange forskellige størrelser og farver.
Du bestemmer selv typen og størrelsen på din topmadras, på denne måde kan du sammensætte din egen seng efter dit specifikke behov.

Alle sengene kan vælges i 2 forskellige hårdheder. Som udgangspunkt anbefales “Medium” til personer op til 75 kg og “fast”, til personer, der vejer over 75 kg. Men det kommer selvfølgelig helt an på hvordan du ligger bedst i din seng.

Alle vores råvarer er Øko-Tex 100 certificeret fra leverandørers side, da vi tænker både på miljøet og på dig, som skal ligge godt i mange år på din nye madras.

BØRN OG UNGE

Værløse er til alle, der fortjener en god og sund nats søvn – også dine børn. Muligheden for fleksibel og individuel opbygning af den enkelte madras i både hårdhed og størrelse betyder, at alle modeller kan skræddersyes, så de giver den perfekte hvile i børne- og ungdomsværelset.

Samtidig er Værløse et miljøvenligt valg til alle, der gerne vil undgå de sundhedsskadelige stoffer i børnenes værelser – med garanti.

TOPMADRASSER

Værløse Topmadrasser er en god investering, der er med til at forlænge madrassens levetid – og som gør det endnu nemmere at holde en god sengehygiejne. Find din favorit i det store, brede udvalg i skum, latex og naturhår.

TRÆGAVLE

Værløses lette og klassiske trægavle fås i hvid og eg. Gavlene giver din Værløse en flot finish og kan monteres direkte på væggen.

TILBEHØR

Med Værløse tilbehør bliver din nye madras til en hel seng. Vælg din favorit blandt træben, meder og stålben – og top det hele med komfortable topmadrasser, som vi tilbyder i et stort og varieret sortiment. Forkæl også dig selv med Værløses lækre, sunde og støttende puder.

Værløse-logo-sort

Sociale medier