SOV GODT

En god nattesøvn er vigtig for at genoplade humøret og kræfterne. Både børn, unge og voksne klarer dagens opgaver og udfordringer bedst i udhvilet tilstand – og det handler om mere end sengetider. Det handler om, at man rent faktisk skal ligge godt for at sove godt. Så enkelt er det. Alligevel ligger mange danskere nat efter nat og vender og drejer sig på dårlige madrasser, der ikke giver en god komfort.

En dårlig madras giver et forkert tryk på muskler og nerver. Resultatet er, at man helt automatisk vender og drejer sig for ikke at blive øm i kroppen. Det virker forstyrrende på søvnen – derfor kan man sagtens have tilbragt både syv og ni timer i sengen uden at vågne frisk og udhvilet op.

Når vi ønsker hinanden “god nat og sov godt”, så er det mere end et godt ønske for natten. Går ønsket i opfyldelse, så er vejen også banet for en god dag.

Der er derfor god grund til at vælge madrassen med omhu. Værløse er et godt og naturligt valg til både børn og voksne, der gerne vil være friske om dagen.

Træt-dame
Værløse-logo-sort

Sociale medier